Vladan Milojević
Foto: EPA-EFE/ALI ALQARNI

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević doživeo je novi neuspeh u Saudijskoj Arabiji gde je njegov Al Ahli poražen od Al Kadisije.

PROČITAJTE JOŠ:

Domaćin je dao dva gola u prvih 45 minuta trasirao sebi put ka pobedi, a Milojevićev tim nije imao rešenja posle pogodaka Danila Morena i Hamada Al Tuhajfana iz 12. minuta, odnosno trećeg minuta nadoknade prvog poluvremena.

Hasan Alamiri je u 76. minutu pogodio i treći put za Al Kadisiju, posle čega je njegov tim ostao sa igračem manje na terenu.

To je Al Ahli iskoristio da bi preko Abdulrahmana Gariba smanjio zaostatak i utešnim golom tek ublažio poraz u 88. minutu.

Milojevićev tim poslednjih nedelja ne štima idealno u Premijer ligi Saudijske Arabije gde je u poslednja dva meča primio po tri gola (prethodno od Al Tavona 3:0), a u svim takmičenjima ima četiri poraza i tri pobede u poslednjih osam utakmica.

Uprkos tome, nalazi se na drugom mestu Premijer lige sa 22 boda iz 12 odigranih mečeva, dok je Al-Hilal, nekadašnji klub Miloša Degeneka, na prvom mestu sa 25 bodova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar