Foto: Screenshot Youtube C5N

U Argentini je ubijena bivša fudbalerka Susan Guinazu, a nedugo nakon toga je i njen ubica i suprug izvršio samoubistvo.

Ona je imala samo 30 godina i igrala je za Atletiko, a komšija je zatekao jezivu poruku.

PROČITAJTE JOŠ

„Zovite policiju, deca su sama u kućI“, stajalo je u poruci.

Argentinski mediji tvrde da je suprug pretukao, a onda zadavio. Da sve bude utoliko jezivije deca su bila u sobi pored, a otac je ostavio poruku na prozoru i onda i sam izvršio samoubistvo.

Ovu informaciju je preneo njen bivši klub Argentino.

Ovako je o zločinu izvestio čuveni argentinski list „La Nacion“.

„Prošle subote su se čuli uzvici iz stana, međutim sutradan je oko četiri sata popodne komšija video poruku na prozoru sa porukom „Zovite policiju, deca su sama“.

Komšija je izjavio da je posle toga pokucao na vrata, a onda mu je sedmogodišnji dečak otvorio. Pitao ga je za roditelje, ali mu je dečak rekao da već neko vreme igra „plejstejšn“ i da je kucao na vrata njihove sobe, ali su ona bila zaključana i niko mu ništa nije odgovorio.

Tada je komšija pozvao hitnu i policiju koji su odmah došli i zatekli dečaka. Njegova petogodišnja sestra je otišla da spava kod bake, a dečak je rekao da je morao da izađe u dvorište jer je bio gladan, a roditelji mu nisu odgovarali“, stajalo je u tekstu.

BONUS VIDEO Maradona – fudbalski čarobnjak iz Buenos Ajresa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar