Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Godine za pamćenje

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić napustio je Lacio nakon osam godina i pojačao arapski Al Hilal.

PROČITAJTE JOŠ:

Sergej je u Laciju proveo osam godina, a za to vreme izrastao je u jednu od legendi kluba. Zbog toga je napisao i emotivno pismo kao oproštaj nakon svih uspeha, golova i asistencija.

„Danas je za mene poseban dan, teško je pronaći prave reči da vas pozdravim… Prošlo je osam godina od mog dolaska i nikada ne mogu zaboraviti sve kroz šta smo prošli zajedno. Kup Italije, dva Superkupa i svi golovi i asistencije. Uvek si me podržavao i davao mi snagu pravog ‘NAREDNIKA’. Sve ovo nikada neće biti zaboravljeno i uvek ću to nositi u svom srcu. Lacio i naši ljudi zajedno sa svim pratiocima koje sam pronašao tokom godina bili su prava porodica. Ovde sam naučio mnogo i postao čovek kakav sam danas. Hvala i trenerima i celom osoblju koji je radio sa nama, te navijačima koji su nam svojom strašću pomogli da postignemo rezultate koji su se činili nemogućim. Poslednja radost sa Sergenteom bile su kvalifikacije za Ligu šampiona i želim vam svima da učinite još mnogo sjajnih stvari. Napred Lacio! To će uvek biti moj drugi dom. Sergente“.

Srpski vezista je u dresu Lacija upisao 341 nastup postigavši 68 golova uz 52 asistencije. Za osam godina u dresu rimskog kluba postao je jedan od najuspešnijih stranih igrača u istoriji Lacija.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar