Foto: Youtube/Printscreeen

Nije mogao da veruje kada je došao na lice mesta.

Zvezda Bundeslige i nemačkog Volfsburga Maks Kruze ispričao je detalje drame kroz koju su prošli on i njegova supruga.

On je nedavno kupio skupoceni automobil z akoji je dao ogroman novac. U pitanju je Lamborgini koji je platio 300.00 hiljada evra i sa kojim je njegova supruga Dilara otišla u šoping, a potom je počela drama.

PROČITAJTE JOŠ

Supruga ga je pozvala i sva usplahirena u suzama pričala kako ne može da pronađe automobil jer nije tmo gde ga je ostavila.

„Nazvala me i rekla šta se dešava. Govorio sam joj da uvek ima taj problem da ne zna gde je parkirala i da po sat vremena traži automobil. Bio sam umoran i mislio sam da će ga pronaći. Nazvala me je ponovo i rekla da je automobil nestao. Otišao sam motorom po nju i automobila stvarno nigde nije bilo“, rekao je Kruze.

Onda je ona počela da plače jer je shvatila da je neko automobil ukrao, a Kruze je počeo da je teši i objašnjava da nije ona kriva.

„Govorio sam joj da ne brine i da je automobil osiguran. Bitno je da je ona dobro“, rekao je Kruze.

Usledio je pomalo bizaran preokret, jer je njihov auto pronađen oštećen posle dva dana smao dve ulice niže.

„Kopirali su kod ključa i tako su uspeli da ga otključaju. Prozor je razbijen iznutra i moraju da se menjaju sedišta zbog toga. Policija pokušava da sazna šta se desilo i ko stoji iza toga. Nije jasno nikome kako se automobil pojavio i šta je bio cilj tih ljudi koji su ga ukrali, pa parkirali dve ulice dalje“, rekao je Kruze. On je istakao da je ukupna šteta na automobilu oko 40.000 evra, ali da će sve to pokriti osiguranje.

#social-embed_1

BONUS VIDEO Stampedo i horor na fudbalskoj utakmici, poginulo više od 100 navijača

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare