Sukob sa meča Dinama i Škupija, Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Bilo je veoma burno u hrvatskom derbiju dve ekipe iz Zagreb, Lokomotive i Dinama (2:2). Ono o čemu priča cela Hrvatska jeste potez posle utakmice napadača Dinama Bruna Petkovića, koji završio je u svlačionici Lokomotive.

Mnogi su pomislili da će tada nastati haos, ali je Bruno povukao neočekivan potez i uputio izvinjenje rivalu za svoje ponašanje na terenu.

„Mi smo izgubili svega pet utakmica u ligi. Ekipa smo koja ne gubi i koja igra sa svakim. Izgleda da ne ležimo Dinamu. Žao mi je što nismo sačuvali vođstvo i uzeli tri boda. Ovako smo ginuli drugo poluvreme za taj jedan bod. Možda bi bilo drugačije da je Mudražija postigao gol. Tako je, kako je“, počeo je trener Lokomotive, Silvio Čabraja, pa nastavio:

PROČITAJTE JOŠ

„Nervozni su bili moji, ali nervozni su bili i Dinamovi igrači. I najbolji prijatelji se posvađaju, pa odu na piće nakon utakmice. To je fudbal. Tenzije su bile visoke, jer smo i jedni i drugi hteli pobedu. Na kraju je Bruno Petković došao u našu svlačionicu kako bi se izvini. Isto su napravili i moji igrači“, završio je Čabraja.

Dinamo će do kraja sezone voditi veliku borbu za titulu sa Rijekom i Hajdukom iz Splita. Trenutno je ekipa iz Zagreba treća sa 41 bodom, Hajduk ima 42, dok je Rijeka na kontu od 44 boda.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Primer kada se pokazalo da je VAR potreban u fudbalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar