Foto: Starsport

Svetozar Marković, kapiten Partizana, nije krio razočaranje nakon što je Partizan sa 3:0 poražen u revanšu, a ukupnim rezultatom 9:2 ispao od kijevskog Dinama u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Treba da nas bude sramota, počev od mene“, rekao je Marković na početku izjave po završetku utakmice 2. kola kvalifikacija.

PROČITAJTE JOŠ...

„Veoma loša igra. Devet golova smo primili u dve utakmice što pokazuje razliku između njih i nas. Moramo mnogo, mnogo bolje da se branimo, da svi učestvujemo u odbrani. Na nama je da se okrenemo sledećoj utakmici“, rekao je Marković.

„Tamo smo čak poveli, i onda smo poslednjih pet minuta primili tri gola. Što se ove utakmice tiče, već je sve bilo rešeno, mada sama utakmica mora da bude motivacija“, nadovezao se kapiten crno-belih.

Najavio je i da će uslediti razgovori unutar kluba:

„Sigurno da ćemo pričati, i igrači sami između sebe i sa stručnim štabom. Sad najvažnija utakmica ide u nedelju, protiv Železničara, gde moramo da se vraitmo na pravi put, da ostvarimo pobedu, moramo da poboljšamo neke stvari da bismo imali šanse sa ekipom Lugana.“

Za kraj, Marković je istakao:

„Sigurno da je bilo teško igrati, ali ekipi kao što je Partizan ova utakmica sama po sebi mora da bude motivacija“, zaključio je Marković.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar