Foto: Profimedia

Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije i jedan od najboljih naših fudbalera, izvinio se selektoru i saigračima zbog nepromišljene izjave posle meča sa Engleskom.

U hotelu „Maksimilijan” u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.

Na sastanku je bilo govora o predstojećim obavezama, a između ostalog Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

PROČITAJTE JOŠ:

Tadić je meč sa Engleskom počeo na klupi, a šansu je dobio tek u drugom poluvremenu, zbog čega je bio nezadovoljan.

Posle duela sa Engleskom i poraza Srbije od 1:0, Tadić je istakao da je najbolji i najspremniji igrač u timu, te da se ne slaže sa selektorom, ali da poštuje njegovu odluku.

Njegova izjava izazvala je mnogo polemike u javnosti, ni Piksi na konferenciji nije bio zadovoljan reakcijom, a istakao je da je ostavljanje Tadića na klupi bila taktička varijanta.

Međutim, dva dana nakon utakmice strasti su smirene, Tadićevo izvinjenje je očigledno prihvaćeno i fokus je sada na utakmici sa Slovenijom, koja je na programu u četvrtak od 15 sati.

PROČITAJTE JOŠ:

Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu, a u sredu oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare