Foto: TANJUG/AP Photo/Denes Erdos

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović ostao je zatečen kako je njegov tim primio golove na "Puškaš areni" u Budimpešti.

Foto: Nova.rs

Pavlović je bio jedan od boljih pojedinaca, ali je i on napravio grešku koja je koštala Srbiju drugog primljenog gola i to odmah nakon što je i sam zatresao mrežu Mađara u 33. minutu za 1:1.

PROČITAJTE JOŠ:

Izgoreo je u želji, na kraju nije ostavio loš utisak, ali je ostao gorak ukus poraza posle kog u utorak uveče Srbija mora da pobedi Crnu Goru da bi se primakla dugo čekanom Evropskom prvenstvu.

Golove za Mađarsku su davali Barnabas Varga u 20. i Roland Salaj u 34. minutu, a oba puta im je asistirao Nego.

„Mislim da smo krenuli dobro utakmicu i sa novom formacijom, da je to izgledalo dobro na početku. Primili smo katastrofalne golove za koje iskreno nemam objašnjenje. Vratili smo se, jednom, onda smo primili opet. Imali smo inicijativu, napadali non-stop, opet se vratili na tri pozadi. Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu, da smo držali loptu i stvarali šanse, ali pada malo teže ovo na kraju. Mađari su iskoristili sve što su imali, igrali su jako borbeno i zaslužili na kraju da pobede“, rekao je Pavlović posle utakmice u Budimpešti.

Mađari su u drugom poluvremenu uspevali da održe prednost, a iz kontri su imali čak i šanse da ubedljivije slave.

„Da, mogli smo da vidimo da su imali rezultat jer su se vratili u niski blok i čuvali rezultat. Mi smo i pored toga imali svoje prilike, ali nismo uspeli da postignemo golove“, naveo je Pavlović.

Strahinja je u nastavku ostao bez sreće jer je pogodio stativu, ali se opet našao u šansi da postigne pogodak. Ipak, veća je žal je što je naivno otišao na pogrešnu stranu i otvorio prostor Salaju za „bombu“ u 34. minutu.

„Šok, da. Jednostavno je… nije bilo realno da smo tako brzo primili gol, ali šta da kažem, desilo se tako kako se desilo“, otvoreno kaže Pavlović i komentariše i šanse koje su imali Mađari.

„Imali su i jednu prečku glavom, jedan šut pored gola, imali su i oni svoje šanse, ali mi se sad okrećemo najbitnijoj utakmici, to je Crna Gora, moramo da dobijemo i tu nema više nikakve priče“.

Nije hteo mnogo da priča o sopstvenoj igri, jer je tim izgubio, a ne pojedinac.

„Nikad nisam gledao da pričam samo o sebi. Mislim da smo pored poraza kao tim delovali dobro, da smo stvarali šanse, normalno mogli smo da budemo još bolji, ali eto, sad nam je ostala ta utakmica u kojoj moramo da damo trista posto i da pobedimo“, naveo je i dodao da preostaje da se ovaj meč sa Mađarima zaboravi, iako sada boli.

„Svi smo mi profesionalci, već sutra moramo da zaboravimo na sve. Znali smo i pre Mađarske da je to ta, to ta odlučujuća, tako da moramo da zaboravimo sve. Imamo jednu utakmicu koju moramo da dobijemo i to je to“, zaključio je Strahinja Pavlović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar