Foto: Starsport / Pedja Milosavljevic

Mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković ima potencijal da izraste u veoma dobrog defanzivca.

Leković bi trebalo da bude starter na meču protiv TSC-a u utorak popodne od 18 časova i 30 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

To će mu biti dobra provera protiv ekipe koja pretenduje da se popne na drugo mesto tabele Superlige ispred Partizana i Čukaričkog uz utakmicu više.

Leković, koji je prošlu sezonu proveo u Grafičaru u Prvoj ligi Srbije i mlađim kategorijama Zvezde, samo pola godine kasnije dobio je pohvale od trenera seniorskog tima Miloša Milojevića.

„Imamo prostora za malo rotacije, mislim da je Leković neko ko je dobro radio i bio odličan na pripremama. Verujem u to da kad radiš dobro i pošteno, da se sve vrati i da se šansa ukaže. Imamo još 24 sata da odlučimo ko će defitinivno igrati, ali svakako da je on u najužem izboru“, rekao je Milojević pred meč sa TSC-om.

Pošto je Nemanja Milunović dobio udarac u glavu u derbiju sa Partizanom, a Strahinja Eraković je van stroja zbog kartona, sada je šansa za Lekovića da zablista.

Gotovo sigurno će tinejdžer, koji se već pokazao i u mlađim selekcijama Srbije, dobiti šansu, koju bi štoper rođen januara 2004. godine oberučke prihvatio.

Leković je ove sezone odigrao 11 utakmica, po četiri u Superligi i u UEFA ligi za mlađe igrače, kao i tri u Omladinskoj ligi Srbije.

Dva puta je oblačio dres protiv Kolubare i još po jednom protiv Radničkog iz Niša i Voždovca i najviše što je do sada odigrao bilo je 45 minuta, a ovo mu je prvi put da će biti starter, što je velika promena u odnosu na status kakav je imao do sada dok je sa klupe čekao priliku.

BONUS VIDEO: VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar