Foto: Starsport

Srpski fudbaler Miodrag Pivaš pojačao je Njukasl junajted u Premijer ligi, objavio je taj klub u subotu prepodne.

Mnogi su u Ubu verovali u svog mladog fudbalera, verovao je i Nemanja Matić, a očito i Englezi koji su štoperu ponudili ugovor.

PROČITAJTE JOŠ:

Matić je govorio da je 19-godišnji štoper potencijal koji ga podseća na nekadašnje fudbalske veličine poput Branislava Ivanovića i Nemanje Vidića.

„Apsolutno je neverovatno što sam pojačao ovako veliki klub kao Njukasl junajted i jedva čekam da počnem da radim. Video sam projekat koji je klub osmislio i izgleda sjajno, što mi je svakako pomoglo da se odlučim“, rekao je Pivaš, a preneo sajt kluba koji ne navodi detalje ugovora.

„Vidim mlade igrače koji se ovde razvijaju veoma dobro i voleo bih da uradim isto – da se razvijem i uđem u Njukaslov prvi tim. Veoma sam uzbuđen“, dodao je srpski igrač.

Pivaš je rođen uz Novom Sadu, a kroz karijeru je do sada bio u austrijskim klubovima Sizenhajm i Gredig, pre nego što je prošlog jula pojačao Jedinstvo.

Klub iz Uba ga je doveo kao slobodnog igrača, a centralni defanzivac je sada napravio dodatni iskorak u karijeri, jer je praktično iz Prve lige, u kojoj su Ubljani igrali prošle sezone, otišao na Ostrvo.

Stoga neće početi novu sezonu u dresu Jedinstva koje se po prvi put plasiralo u elitni rang takmičenja u srpskom fudbalu.

BONUS VIDEO: VAR presudio da je Olimpija postigla regularan gol

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare