Foto: TANJUG/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, potvrdio je da Nemanja Maksimović i Miloš Veljković neće igrati protiv Španije (četvrtak, 20.45) i Danske (8. septembar, 18.00) u okviru Lige nacija.

„Orlovi“ u nikad oslabljenijem sastavu neće igrati protiv nekog velikana kao što je Španija, koja je ovog leta ponovo postala prvak Evrope.

„Znate i sami da imamo puno problema sa igračkim kadrom, toga ste svesni svi. Uz to moram i da dodam, da su se Veljković i Maksimović vratili svojim klubovima jer je ustanovljeno da nisu sposobni da budu u konkurenciji za mečeve. Dobili su dozvolu da se vrate na lečenje. To je još jedan dodatni problem mene kao selektora.“

PROČITAJTE JOŠ

Dodao je selektor zatim da će u toku dana biti poznato da li će Aleksa Terzić biti u stanju da zaigra, te da će od toga zavisiti i formacija u kojoj će igrati Srbija.

Posle otkaza Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinković–Savića i Dušana Vlahovića, sada je Srbija ostala i bez Nemanja Maksimović i Miloš Veljković, koji bi sigurno zaigrao u prvoj postavi Srbije.

Jasno je i pre ovoga bilo da će se Srbija teško izboriti sa Španijom, ali nada uvek postoji…

BONUS VIDEO Mitrović nokautiran, sudija nije ništa svirao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare