Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Španski fudbaler Lamin Jamal neće igrati protiv Srbije, javio je fudbalski insajder Fabricio Romano u nedelju popodne.

Mlada zvezda španske reprezentacije i jedan od najboljih igrača „furije“ na letošnjem Evropskom prvenstvu neće biti na raspolaganju selektoru Luisu De La Fuenteu za meč sa Srbijom u Ligi nacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Španije u Kordobi 15. oktobra od 20.45 dočekuje Srbiju u četvrtom kolu grupne faze i pokušava da ostavi Dansku dalje iza sebe.

Španci su pobedili Dansku 1:0 u subotu uveče kada je Srbija pobedila Švajcarsku sa 2:0 u Leskovcu, ali „furija“ ima samo bod više od Danaca.

Na putu do vrha ih je omeo remi sa Srbijom u Beogradu, ali je izvesno da će u Kordobi i bez Jamala biti veoma motivisani da pokažu da mogu bolje od tog remija.

Romano kaže da je Fudbalski savez Španije pustio Jamala natrag u Barselonu posle zahteva kluba, zbog preopterećenja, odnosno rizika od povrede.

Talentovani sedamnaestogodišnjak nije povređen, iako je bilo bojazni posle meča sa Danskom zbog nešto oštrijih startova, ali će protiv Srbije probati da se odmori i u potpunosti oporavi za nastavak sezone.

Srbija do sada ima četiri boda u grupi 4 na trećem mestu dok je Španija sa sedam bodova na prvom mestu ispred Danske koja ima šest. Švajcarska je poslednja bez bodova.

BONUS VIDEO: Ogava postiže drugi gol za Japan protiv Saudijske Arabije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar