Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente rekao je da je ponosan na svoju ekipu koja je postala šampion Evrope i zahvalio se navijačima na podršci.

Fudbaleri Španije su osvojili Evropsko prvenstvo, pošto su u finalu pobedili Englesku rezultatom 2:1.

„Ne mogu biti srećniji, mi smo pravi tim, šampioni Evrope. Ponosan sam na igrače. Hvala celoj Španiji na podršci“, rekao je De la Fuente.

Naglasio je da je bitno što su mu igrači verovali, kao i da nisu sumnjali u njegove odluke.

PROČITAJTE JOŠ

„Nije važno da li su mi neki verovali ili nisu. Bilo je važno jedino to što sam osećao da mi igrači veruju. Veruju mi već godinu i po dana. Svaki korak u stranu bio je rast. Ono što me zaokupilo je to što su mi istinski verovali, bez ikakve sumnje u moje odluke. Sve je to sada sreća i ponos“.

Španski selektor se osvrnuo na igru koju je njegova selekcija pokazala.

„Samo smo se dogovorili da pojačamo to što smo do tada radili. Bilo je to pitanje samopouzdanja, da znaju kako da tumače meč. Ova selekcija Španije je najbolja na svetu, to sam ranije rekao i stojim iza toga. Pokušao sam da nametnem ideju za koju sam znao da će igrači moći da razviju. Ne samo kroz posed, već i kontrolu igre sa bržim prelazima. Ne izmišljam ja ništa što već ne postoji, samo pokušavam da izvučem maksimum iz fudbalera“, zaključio je De la Fuente.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar