Srbija, Španija, fudbal
Foto: STARSPORT

Fudbaleri Srbije i Španije odigrali su u četvrtak uveče nerešeno 0:0 u prvom meču divizije A u Ligi nacija.

Mada golova nije bilo, šansi jeste, pa je Srbija imala nekoliko lepih u prvom poluvremenu, dok je Španija u drugom bila znatno bolja.

PROČITAJTE JOŠ:

Odbrana Srbije je tada odradila veoma dobar posao, Strahinja Pavlović, Nikola Milenković i Predag Rajković su pozadi bili na visini zadatka, pa su odoleli prvaku Evrope.

Zato su Španci, iako razočarani rezultatom u prvom zvaničnom meču posle osvajanja titule prvaka Evrope u Nemačkoj pre dva meseca, morali dalje u Švajcarsku po prvu pobedu.

U srpskom glavnom gradu su dočekani s mnogo pažnje, deca su sa tribina tražila potpise i pozdravljala igrače „furije“, pa im utisak po svoj prilici nije bio loš i na srpskom su se oprostili od naše zemlje.

„Hvala ti, Beograde“, napisali su Španci putem svog zvaničnog naloga reprezentacije na društvenim mrežama i poručili da je sledeća stanica Ženeva gde sa Švajcarskom u nedelju igraju meč od 20.45.

Kad je reč o timu Dragana Stojkovića Piksija, on svoj drugi meč u grupi 4 u Ligi nacija igra takođe u nedelju, samo u gostima Danskoj od 18 časova.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić – prvi gol u sezoni 2024-25

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar