Manchester City-Inter Milan Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Simone Inzagi, trener Intera, po svemu sudeći promešaće karte za meč drugog kola Lige šampiona koji će igrati protiv Crvene zvezde u Milanu (1. oktobar, 21.00).

Očekivan potez Inzagija čija je ekipa u prethodnom periodu odigrala veliki broj teških mečeva.

Promene zbog toga nisu iznenađenje, a kako najavljuje italijanska „Gazzeta delo sport“ mesto Markusa Tirama u napadu preuzeće Mehdi Taremi.

PROČITAJTE JOŠ

Taremi je u klub stigao ovog leta i zbog njegove želje da zaigra u prvoj postavi nastao je mali problem za „neroazure“.

Sigurno da mesto u timu neće izgubiti Lautaro Martinez, argentinski napadač, već će se zbog Taremija protiv Zvezde prema najavama Italijana žrtvovati Tiram.

Iranac je igrao i u prvom kolu Lige šampiona na gostovanju protiv Mančester sitija (0:0), te će sada tražiti prvi gol u eliti za Inter.

Promena zbog povrede Nikola Barele biće sigurno i u veznom redu i očekuje se da će se u timu zbog toga naći i Pjotr Zielinski.

Neće Zvezdi biti lako u Milanu bilo kako bilo, ali igrači željni dokazivanja u ovakvim mečevima su najopasniji.

Zvezda će biti bez podrške u Milanu, pošto su italijanske vlasti donele odluku da zabrane dolazak navijača Crvene zvezde na mečeve protiv Intera i Milana iz bezbednosnih razloga.

Italijanski i srpski tim odmerili su snage dva puta u Ligi šampiona. Oba puta u sezoni 1980/81 kada ih je žreb spojio u četvrtfinalu Kupa šampiona. Inter je tada izašao kao pobednik iz dva meča ukupnim rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO Gol Mitrovića za 2:1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar