Foto: youtube.com

Prethodnog vikenda, Jelena Cvetković bila je glavni sudija meča Zemun - Radnički Pirot, što je bio prilično nezahvalan zadatak.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je uz sebe imala sudijsku ekipu koju su činili još Miloš Mitić, Svetlana Bilić i Nikola Đorđević kao četvrti sudija, a tokom meča morala je da sluša svakakve povike iz lože.

Iako nema publike zbog pandemije koronavirusa, to nije sprečilo nekog ko je kao službeno lice mogao da prisustvuje utakmici.

Bilo je 2:1 za Zemunce, ali je sam meč uz ishod u drugom planu zbog nekog ko je svoju privilegiju da prisustvuje meču zloupotrebio.

Kada je procenila da je jedan igrač Zemuna pri uklizavanju rukom pokupio loptu, svirala je penal, a onda su počeli povici.

„Jeco, nismo se tako dogovorili, Jecooo“, bili su uzvici koji su zabeleženi čak i na zvaničnom snimku Prve lige Srbije.

Na poluvremenu se začulo i „bravo Jeco, oko moje lepo“, a ona je i dalje bila na meti povika.

Inače, Jelena Cvetković je nedavno prošla kroz torturu Dragana Recka Antića, koji joj je pretio na meču Trajala i Dinama.

Nakon toga, rekao je da će je „vređati 1.000 puta ako opet dođe“, a izveštaj meča izneo je sve detalje skandala.

„U 71. minutu zbog nesportskog ponašanja i vređanja sudije, glavni sudija utakmice je Antiću pokazao drugi žuti karton, a potom i crveni. Pored aut linije nastala je velika gužva, Antić je fizički nasrnuo na četvrtog sudiju želeći da se fizički obračuna sa njom uz psovke: šta glumiš, j… ti mater kosovsku, p… vam mater lopovska. Zahvaljujući brzoj reakciji obezbeđenja, a pre svega komesara za bezbednost Trajala Stanisavljević Predraga koji je telom zaštitio četvrtog sudiju i Antića uhvatio za ruke. Posle ubeđivanja i psovki, Antić je napustio teren za igru uz pratnju obezbeđenja utakmice. Posle nekoliko minuta, Antić se pojavio na tribini i počeo da psuje i vređa“, navodi se u izveštaju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar