Foto: EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES

Bizarno.

Već nekoliko meseci traje napad fudbalskih klubova iz Saudijske Arabije na gotovo sve iole kvalitetnije fudbalere u Evropi, ali je sad stigla jedna krajnje čudna vest.

PROČITAJTE JOŠ...

Naime, FIFA je donela odluku da klubu za koji nastupa Kristijano Ronaldo zabrani dolazne transfere zbog dugovanja koje ima prema Lesteru.

Saudijci su 2018. godine doveli Ahmeda Musu iz Nigerije za 15 miliona evra uz bonuse vezane za njegove partije. Kako je Musa te bonuse ispunio, Al Nasr je bio u obavezi da na račun „lisica“ uplati 460.000 evra, što nije učinjeno.

Lester se žalio, FIFA presudila 2021. godine u oktobru u korist engleskog tima, a na adresu saudijskog kluba stiglo upozorenje da će im biti zabranjeni transferi što domaći, što međunarodni, u naredna tri prelazna roka. Kako to još uvek nije izmireno, FIFA je odlučila da Al Nasru zabrani transfere u naredna tri prelazna roka.

Iz redova tima za koji nastupa nekada najbolji fudbaler sveta stigle su najave da će taj dug biti izmiren.

Podsećamo, u klub je ovog prelaznog roka stigao Marcelo Brozović, čiji status je ovako dovoden pod znak pitanja, a na meti ovog kluba su još golman Mančester junajteda David de Hea, italijanski krilni fudbaler Domeniko Berardi…

BONUS VIDEO Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar