Kilijan Mbape
Kilijan Mbape; Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Ne smiruje se situacija.

Kilijan Mbape pokušava na sve moguće i dostupne načine da obezbedi sebi „kartu“ za odlazak iz Pari Sen Žermena, a poslednji u nizu poteza koji potvrđuju da po mnogima najbolji francuski fudbaler i jedan od najboljih na svetu izazvao je bes saigrača tima sa Parka prinčeva.

PROČITAJTE JOŠ...

Mbape je u intervjuu koji je dao „Frans futbolu“ „opleo“ po svom klubu:

„Da li ljudi trivijalizuju moje igre? Da, ali u isto vreme, ne krivim ih. U Francuskoj su me gledali kako rastem, viđaju me stalno, što u PSŽu-u što u reprezentaciji. Tako da je za njih sve to poslalo normalno. Za mene je bilo normalno sve to što su Lionel Mesi, Kristijano ronaldo, veliki igrači radili. Mislim da mi ne pomaže to što igram za PSŽ, koji je tim poznat po podelama, klub je takav. To prvlači kritike, ali me ne dotiče jer znam ko sam i kako radim“, rekao je Mbape.

Potom je dodao:

„Pokušavam da svoj posao radim što je bolje moguće. Bio sam najbolji igrač, najbolji strelac. Ponekat dotaknete ono što je stakleni plafon. Zbog toga nije pitanje za mene zašto nismo osvojili Ligu šampiona, već za one na vrhu kluba“, dodao je Mbape.

Navodno, to je izazvalo bes igrača PSŽ-a koji su se žalili predsedniku kluba Naseru Al Kelaifiju, a upravo on je odgovorio svom najboljem igraču:

„Ako je tako, zašto nije već otišao?“, kratko je postavio pitanje prvi čovek tima iz „grada svetlosti“.

Podsećamo, Kristijano Ronaldo je napustio Mančester junajted nakon višesemsečne drame samo par dana po izlasku intervjua u kom je bez zadrške izneo brojne detalje iz svlačionice tima sa Old Traforda.

BONUS VIDEO Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar