Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Bivši fudbaler Rade Bogdanović svojim izjavama postao je jedna od najvećih zvezda u regionu.

Sada već redovni analitičar velikih fudbalskih takmičenja, čest je gost brojnih podkasta u kojima bez dalek na jeziku priča o mnogim stvarima iz svog i javnog života.

PROČITAJTE JOŠ

Sada je pričao gostujući u podkastu „indirekt“ u Sarjevu i zanimljive detalje iz svog detinjstva, a njegove reči ponovo će podići prašinu

Otkrio je da je kao mladić radio u fabrici kada je shvatio da mu je izlaz u svet preko fudbala. Tom prilikom je Bogdanović dao i čudnu izjavu.

„Znao sam da moram da postanem fudbaler. To mi je bilo u podsvesti zato što je to za mene bio jedini izlaz – da ne završim na nekim banderama ili fabrikama. Radio sam u Energoinvestu leti, preko studentske zadruge i taj rad u fabrici mi je pokazao „lli si bos ili si hadžija“. Prva, druga, treća smena… Treća se dobro plaća, ali ne spavaš, a i žena ostaje sama kući“, rekao je Bogdanović uz smeh.

Bio je zadovoljan pomenutim poslom, ali je želeo da iz toga izađe.

„To je tada bila praksa. Iskren da budem , hteo sam da pobegnem. Otac mi je imao tu ideju u Energoinvestu… Bio je jedan direktor, Pašo smo ga zvali, nameračio me je da budem stipendista Energoinvesta, da radim tamo, oni putuju i idu po zemljama Afrike… Da imam dobru platu. Joj, na čengelama gore da visim, na dalekovodu… Bolje na ogradi kod navijača da visim posle datog gola. Bio sam uporan jer sam voleo fudbal. To moraš da voliš. Mislim da sam 100 odsto pogodio dve stvari u životu koje moraš da izabreš – šta ćeš da radiš i s kim ćeš da živiš“ rekao je Bogdanović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar