Prosinečki
Robert Prosinecki; Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Robert Prosinečki, novi selektor fudbalera Crne Gore i slavni bivši igrač Crvene zvezde, govorio je o potencijalnom povratku Mirka Ivanića, fudbalera crveno-belih, u reprezentaciju.

„Zvezda je moj klub i pratim sve što se tamo dešava. Ivanić je već godinama lider te ekipe i nema sumnje da bi nam takav igrač puno značio u reprezentaciji“, rekao je Prosinečki u emisiji na „RTCG“.

Pročitajte još

Protivnici Crnoj Gori u B diviziji Lige nacija biće Turska, Island i Vels.

„Ne znam da li je grupa u Ligi nacija atrakitivna, ali je Turska sigurno atraktivna, jedna reprezentacija koja je sve bolja i bolja. Imao sam puno prilika da gledam i Vels i Tursku protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Euro, tako da se radi sigurno o dobrim reprezentacijama. Turci su u zadnje vreme su promenili selektora, sa Montelom mislim da su puno bolji, puno opasniji. Grupa je svakako po meri, mislim da se sa svima može igrati, na kraju moramo biti zadovoljni sa žrebom“ kazao je Prosinečki.

Prosinečki će debitovati u martu. Tad će Crna Gora igrati prijateljske duele protiv Belorusije i Severne Makedonije.

Ivanić je u Zvezdi od 2018. godine a pre toga je nastupao aza Vojvodinu i BATE Borisov.

Za reprezentaciju je poslednji put nastupao 2020. godine.

U međuvremenu nije nastupao za reprezentaciju jer ga je tadašnji selektor Ljubiša Tumbaković, odstranio iz ekipe zbog toga što je odbio da igr protiv tzv Kosova.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar