Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Nemanja Milić bio je jedan od heroja ekipe koja je ponizila Partizan u Humskoj.

Partizan je u subotu doživeo poniženje koje će „grobari“ dugo pamtiti. Njihov klub poražen je u Humskoj sa 4:0 od ekipe Mladost GAT, pretposlednje ekipe šampionata Srbije.

Poslednji gol na utakmici, koji je potpuno uništio moral igračima i navijačima crno-belih, postigao je Nemanja Milić.

Pročitajte još

Bivši džoker kod Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi ispisao je i noviju istoriju upravo Partizanovog najvećeg rivala. Za tim sa Marakane potpisao je troipogodišnji ugovor u januaru 2017. godine, međutim nije se dugo zadržao, ali navijači Zvezde ga pamte po roli koju je imao protiv Krasnodara.

Svojom borbenošću i pritiskom na protivnika, odigrao je jednu od ključnih uloga u dvomeču Zvezde protiv Krasnodara u kvalifikacijama za Ligu Evrope koje je Zvezda uspešno prošla. Milić je upisao i asistenciju protiv ruske ekipe.

Bio je deo crveno-belih i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde je Zvezda izašla kao pobednik protiv Salzburga i tako obezbedila grupnu fazu. Iako nije odigrao bitniju ulogu, savršeno se uklapao u sistem Vladana Milojevića.

Potom je prešao u BATE Borisov 2019. godine, gde je počeo da dobija veću minutažu. Nije zaboravio Zvezdu, o kojoj je govorio samo o superlativima.

„Zvezda je srpski superklub i kada igrač dobije ponudu od nje, ona se ne odbija. Sa velikim entuzijazmom prihvatio sam ponudu crveno-belih“, govorio je napadač dok je bio deo beloruskog kluba.

Od 2007. do 2013. ovaj 32-godišnji napadač igrao je za OFK Beograd, potom je tri sezone proveo u Spartaku iz Subotice, da bi potom prešao u Zvezdu i ispisao noviju istoriju oba večita rivala.

BONUS VIDEO Kristijano Ronaldo postigao četiri gola i proslavio veliki jubilej

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar