Branislav Nedimović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Branislav Nedimović, potpredsednik FSS, podneo je ostavku na ovu funkciju, a FSS je sada usvojio, potvrđeno je za Nova.rs.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

PROČITAJTE JOŠ

Očekuje sa da ovo bude samo prvi u nizu odlazaka, a navodno je ostavku podneo i pre EP.

To sugeriše da će imati drugu funkciju, a koju saznaćemo uskoro. Njegovo ime se nedavno pojavilo na listi kandidata za gradonačelnika Sremske Mitrovice.

Ukoliko bi bio izabrani gradonačelnik, ne bi mogao da sedi na dve stolice, pa pošto je ova gradonačelnička „novija“, nije teško razlučiti za koju bi trebalo da se odluči. O njegovom odlasku iz Saveza se priča već nekoliko nedelja.

Nedimović je pravo niotkuda i bez ikakve fudbalske zaleđine ili biografije sleteo u Savez kao padobranac pre godinu i po dana.

S kraja 2022. godine je u FSS došlo do turbulencija kad im vreme nije. Dok je trebalo pripremati reprezentaciju za Svetsko prvenstvo u Kataru, u krovnoj instituciji srpskog fudbala je bilo previranja.

Nenad Bjeković je hteo da izađe iz vd statusa i postane predsednik Saveza, a Nedimović je tu funkciju hteo za sebe, posle odlaska iz ministarske fotelje u Ministarstvu poljoprivrede.

Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS, najavio je ostavku dan ranije.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO Fudbaleri Srbije odlaze iz Nemačke, Piksi pokisao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar