Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi pristao je da Čelsiju proda brazilskog fudbalera Nejmara za 60 miliona evra, prenosi španski "Sport".

Španski mediji tvrde da je Al-Kelaifi razgovarao sa predsednikom Čelsija Todom Bolijem, a navodno je dogovoreno da Nejmar na kraju sezone pređe u londonski klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Brazilski fudbaler je stigao u PSŽ 2017. godine za 222 miliona evra, ali klubu iz Pariza nije uspeo da donese trofej Lige šampiona.

Brazilac je u više navrata bio povređen, pratile su ga van terena i određene kontroverze, a za pet i po godina u Parizu, jednom je doveo tim do finala Lige šampiona.

U njemu je PSŽ poražen od Bajern Minhena, golom Kingslija Komana 2020. godine, posle čega su prvaci Evrope postajali Čelsi i Real Madrid.

Al-Kelaifi je ljut na Nejmara, pošto je brazilski fudbaler posle poraza PSŽ-a od Bajerna (0:1) u prvom meču osmine finala Lige šampiona, otišao na turnir u pokeru.

I ovog puta, u prvom meču osmine finala LŠ, Bajern je pobedio golom Komana, a brazilski majstor bi mogao da ode za veoma malu sumu, poredeći sa onom za koju je došao u „grad svetlosti“.

Španci pišu da je sada glavna priča samo u vezi sa Nejmarovom platom u Londonu, i to je glavni problem i tačka pregovora, kako se navodi.

Nejmar je karijeru počeo u Santosu, a 2013. je prešao u Barselonu. On je ove sezone odigrao 28 mečeva za PSŽ u svim takmičenjima, a postigao je 17 golova.

Ukupno gledano, četiri titule prvaka Francuske, četiri Superkupa i tri Kupa Francuske, to je Nejmarov bilans uz još dva trofeja Liga kupa.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić konačno zatresao mrežu za Ajaks

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar