Nemanja Gudelj Foto: CRISTINA QUICLER / AFP / Profimedia

Treba sve ovo podneti na pravi način i izboriti se sa bolom.

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj prolazi kroz turbulentan period i mešavinu loših i dobrih emocija. Gudelj i njegova izabranica, pevačica Anastasija Ražnatović nedavno su izgubili bebu, o čemu je Nemanja javno progovorio.

PROČITAJTE JOŠ:

„Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti“, napisao je fudbaler pre tri dana.

Sudbina je htela da odmah potom u klubu ima finale Lige Evrope protiv Rome, gde je bio i srećan i tužan. Sevilja je na penale pobedila, pošto je za 120 minuta igre bilo 1:1.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Gudelj je uz Marka Dmitrovića osvojio pehar, Sevilji je to sedma Liga Evrope i opet se vraća u Ligu šampiona kroz LE. To je Gudelja malo uzdiglo, ali se u danu posle osvojene titule oglasio i napisao jedan poseban detalj.

„Dobar dan, šampioni“, napisao je Gudelj i u reč umetnuo broj „7“ umesto slova „e“. Dodao je tome i nekoliko emodžija: srce, trofej i malog anđela.

Anđelom je možda sugerisao i kome je posvećen pehar s obzirom na to da trenutno prolazi kroz jednu od najtežih trauma koju čovek može da doživi.

BONUS VIDEO: Kad postignete golčinu sa pola terena