Foto:Shutterstock

Cene smeštaja u toku velikih sportskih tamičenja vrtoglavo skaču, pa je tako engelski medij izračunao da je jeftinije noćiti u bordelu, nego u hotelu.

Zaista za rubriku verovali ili ne. Ostalo je nešto manje od dva i po meseca do Evropskog prvenstva, a pripreme navijača i fudbalera uveliko traju.

PROČITAJTE JOŠ

Cene smeštaja vrtoglavo rastu, a gotovo je izvesno da će svi kapaciteti biti rasprodati.

Ipak, engleski „Dejli star“ je otišao korak dalje i izračunao navijačima kako mogu da uštede.

Naime, Englezi će u drugom kolu igrati protiv Slovenije u Kelnu, a to je samo sat vremena puta od Gelzenkirhena u kom će Englezi u prvom kolu igrati protiv Srbije.

To znači da ovakva računica odgovara i navijačima u Srbiji. Smeštaj u bordelu „Paša“ koji je osnovan 1972. godine i kroz koji prođe više od 1.000 klijenata dnevno iznosi tričavih 200 evra.

„Imamo 13 jednokrevetnih soba na raspolaganju. Jedna košta 199 evra i uključuje doručak i ulaz u naš noćni klub i bordel“, rekao je jedan od menadžera za „Dejli Star“.

Foto:HENNING KAISER / AFP / Profimedia

„Paša“ ima 12 spratova i 120 zaposlenih prostitutki. Cene u hotelima su bile od 80 do 100 evra, ali su ti kapaciteti uglavnom rasprodati. Ostali su uglavnom skuplje varijante od 200 do 700 evra za noć.

Ovaj bordel je bankrotirao u toku epidemija koronavirusa, ali je uspeo da nadživi taj izazovni period. Naravno, možete da zamislite samo kakve se šale pišu na društvenim mrežama zbog ove bizarne situacije.

Srbija posle meča na Veltins arene ide put Minhena gde će igrati sa Danskom i Slovenijom.

BONUS VIDEO Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić strelci protiv Šababa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare