Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Majkl Antonio, fudbaler Vest Hema koji je stekao status jednog od najvoljenijih igrača Premijer lige, u emotivnoj ispovesti otkrio je da je imao velikih problema sa depresijom.

Tokom gostovanja na jednom podkastu, Antonio je govorio o stanju u kom se našao posle osvojene titule u Ligi konferencija u sezoni 2022/23:

„Nakon što smo osvojili titulu, ceo tim je izašao, sve je prštalo, neki momci nisu spavali dva dana, samo su se napijali – ja sam zaspao u autobusu i vratio se u hotel. Jednostavno sam bio isceđen od svega što se dešavalo van terena, i otišao sam da spavam dok su svi drugi slavili“, rekao je on.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je priznao, bilo mu je potrebno šest mesci da počne da ceni uspeh:

„Tek sam u decembru, kad sam bio bolje rapsoložen, rekao „O bože, osvojio sam evropski turnir“.

Prisetio se i trenutka kada je izgubio želju da igra fudbal:

„Mislim da smo u decembru 2022. godine pobedili, ali ja nisam bio u dobroj formi. I rekao sam sebi da ne uživam dok igram, dok je trajala utakmica. Osećao sam se negativno, iako sam pozitivna osoba. Nisam postigao gol nekoliko meseci, uživao sam iz nekog čudnog razloga samo dok sam igroa za Jamajku i reprezentaciju, ali sam istovremeno priželjkivao povredu. Razmišljao sam da samo želim da se povredim, da mi je potrebno neko vreme van svega. Onda sam povredio koleno u novembru 2023. godine i razmišljao sam da ne mogu ovako da igram jer mi neće produžiti ugovor“, dodao je on.

„Sve to vam prolazi kroz glavu, razmišljaš da li je ovo kraj tvoje karijere?“, dodao je Antonio, koji je u tom trenutku prolazio kroz razvod od supruge sa kojom ima četvoro dece, a malo pre toga mu je preminuo i otac.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar