Dušan Vlahović
Foto: Mattia Vian/IPA Sport / ipa-agen / imago sportfotodienst / Profimedia

Dušan Vlahović je golom u finalu Kupa Italije doneo trofej Juventusu protiv Atalante (1:0), a onda je pao u zagrljaj devojci.

Vlahović je navodno više puta obnavljao vezu sa Vanjom Bogdanović, raskidali su i mirili se. Vezu su obnovili poslednji put prethodnog leta kada su se slučajno sreli na Ibici. Pre toga je Dušan neko vreme bio sa Karolinom Stramare, bivšom misicom Italije, koju je i ostavio zbog Vanje.

PROČITAJTE JOŠ

Po osvajanju trofeja sa Juventsom Vlahović joj je pao u zagrljaj. Taj trenutak je fotografisan, a Vlahović je objavio fotografiju na svom profilu.

Samo je stavio emotikon srca uz tri tačke kao da želi da kaže: Nastaviće se ljubav.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Dušan Vlahović i devojka Vanja
Foto: Screenshot Instagram vlahovicdusan

Mladi napadač je jedan od najpoželjnijih neženja Srbije, a privlači i veliku pažnju dama zbog toga statusa, ali i izgleda. Ipak, i dalje je sa devojkom koja je bila sa njim i kada nije bio planetarno poznat.

Njih dvoje su bili tokom marta i na meču Olimpije iz Milana i Partizana (85:83) kada su se prvi put pojavili zajedno u javnosti.

@dazn_it Hey @vlahovicdusan 👋🏻 Al Forum per Olimpia-Partizan c’è anche Dusan #Vlahovic 🤝 #DAZN ♬ suono originale – dazn_it

BONUS VIDEO Dragan Stojković o nedolasku Dušana Vlahovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare