Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Titula je prioritet sama po sebi kada je reč o Partizanu, ali će naredne sezone (2020/2021) imati i dodatnu evropsku težinu.

Kako ste nedavno mogli i da čitate na Nova.rs, od sezone 2021/2022. srpski klubovi neće imati dosadašnju prohodnost u evropska takmičenja.

Prvak će iću kvalifikacije za Ligu šampiona, dok će preostale ekipe prema plasmanu u novo takmičenje – Ligu konfederacija.

PROČITAJTE JOŠ

Dakle, Liga Evrope postaje nedostižna za srpske klubove, zbog čega Savo Milošević ističe dodatni značaj titule državnog prvaka za sledeću sezonu.

„Obećavam, rekao sam i ljudima u klubu, da je realno da se borimo za titulu. Zbog Evrope. Domaća takmičenja su prioritet i tu nema opravdanja. Moramo da probamo da osvojimo titulu, više ćemo igrati na rezultat nego na lepotu“, rekao je Milošević.

Trener crno-belih je naglasio da znaju zašto su štopera Makija Banjaka čekali godinu dana.

„Nemam spisak pojačanja, imam kompletan tim za sledeću sezonu i prelazni rok je završen, osim ako još neko ne ode. Videćemo da prvom timu priključimo dva-tri mlada igrača“, podvukao je Milošević i naveo kako svi stranci ostaju u Humskoj.

Takođe je poručio i da je za finale u Nišu odustao od toga da Umar Sadik šutira u penal seriji zbog – umora.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram