Crvena zvezda-Benfica, Vladan Milojević Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević traži podršku navijača svog kluba za meč sa Železničarom.

Zvezdu u Superligi u petak čeka meč 10. kola Superliga sa pančevačkim timom, a igra se pred odlazak crveno-belih u Milano „na noge“ Interu u Ligi šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

„U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč protiv Železničara, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Njihova podrška nam je preko potrebna“, rekao je Milojević na konferenciji.

Zvezda je pred ovaj meč najavila da će ulazak deci do 14 godina biti besplatan ulazak na istočnu tribinu u pratnji jedne odrasle osobe sa standardnom kartom, a Milojević je analizirao i zbog čega je podrška bitna.

„Marko Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera“, dodao je trener Zvezde, koji se potom osvrnuo na Lazara Romanića, Zvezdino dete iz sadašnjeg tima Železničara.

„O Romaniću sam govorio i prethodni put kad smo igrali protiv Železničara. Lazara dosta dugo pratim, Zvezdino je dete. Karijera ga je vodila drugim putem. Imao sam priliku da ga treniram, ali i pratim u Grčkoj dok je igrao za Lamiju. Pružao je fenomenalne partije i izrastao u dobrog igrača. Pored ostalih fudbalera Železničara i od njega nam preti opasnost“, podvukao je Milojević.

Zvezda pred ovaj meč zauzima prvo mesto u Superligi sa 22 boda iz osam utakmica, dok je Železničar sedmi sa 13 bodova.

BONUS VIDEO: Gol Bonifejsa za pobedu 4:3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar