Miloš Milojević Foto: FK Crvena zvezda

Pomešana osećanja.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u poslednjoj utakmici za 2022. godinu od Zenita u Sankt Peterburgu rezultatom 3:1, a trener crveno-belih Miloš Milojević je po završetku duela izneo utiske:

PROČITAJTE JOŠ...

„Prvo poluvreme je bilo dosta korektno i odgovorno, dok smo imali snage i motivacije. Za ovaj tranzicioni period, van sezone, u momentu kad nismo u najboljoj formi je bilo sasvim zadovoljavajuće. Drugo poluvreme su fudbaleri Zenita rešili na njihov kvalitet, jer nismo imali odgovor za igrače koji su ušli sa klupe. Falilo je više pritiska na loptu i trčanja, a oni su to koristili i dolazili u pozicije da postignu gol. Iz jednog penala i dve dobre šanse, postigli su tri gola“, rekao je Milojević za zvanični sajt crveno-belih.

Potom je otkrio:

„Nisam zadovoljan rezultatom, ali smo mogli da vidimo koliko su neki mladi igrači spremni za Evropu i za ono što nama treba. Neki su, ne bih o imenima, pokazali da može da se računa na njih, ali da moraju da rade još više i da budu spremni za 90, a ne za 50 minuta. S druge strane, videli smo da kada nemamo ceo kostur tima, iako mnogo puta svi putu oštri prema njima, veoma je teško da izađemo na kraj sa ovakvim protivnicima“, rekao je Milojević.

Za kraj, šef struke crveno-belih je dodao:

„Hvala navijačima na fantastičnoj podršci koju su nam pružali tokom čitave polusezone i u Evropu i u prvenstvu. Ostali smo im dužni, svestan sam toga, pogotovo na evropskim gostovanjima i to je nešto na čemu ćemo da radimo i što ćemo morati da menjamo. Očekujem da na proleće budu u još većem broju na tribinama“, zaključio je šef struke tima sa Marakane.

BONUS VIDEO Neverovatna trojka Vildoze za preokret

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar