Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Luka Modrić navodno je potpisao novi ugovor sa Real Madridom, a detalji će biti potvrđeni sledeće nedelje nakon finala Lige šampiona.

Modriću je ugovor trebalo da istekne krajem juna, ali je postignut novi dogovor prema kojem će ostati u Španiji dugo nakon što napuni 39 godina.

Kako piše Fabricio Romano, najpouzdaniji fudbalski insajder, Modrić je odbio dve finansijski ozbiljne ponude i rešio je da ostane u Realu, jer mu novac nije najvažniji u ovom trenutku.

PROČITAJTE JOŠ:

Kapiten hrvatske reprezentacije je poslednjih 12 sezona držao vezni red u madridskom klubu, a uz njega se sada razvijaju mladi fudbaleri poput Eduarda Kamavinge, Aurelijana Čuamenija, Fedea Valverdea i Džuda Belingema.

Modrić je sa Realom osvojio 26 trofeja, od čega šest u Ligi šampiona, a poslednji u subotu uveče, pošto su Madriđani sa 2:0 na „Vembliju“ savladali Borusiju Dortmund.

S obzirom da Modrić ima 38 godina, dugo se pričalo o tome da li će ostati u Realu, neki su pričali i o završetku karijere, neki o povratku u Dinamo iz Zagreba, ali izgleda da je u Madridu njegov dom i da se tamo odlično oseća.

Ono što je sigurno jeste da Toni Kros odlazi u penziju, a njegov broj osam na dresu ubuduće će nositi Fede Valverde.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar