Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Mihailo Ivanović, napadač Milvola, moraće da pauzira nekoliko nedelja zbog povrede i zbog toga će sačekati na debi u klubi iz Londona.

Ivanović se povredio na jednom od treninga Milvola, samo nekoliko dana nakon što je stigao iz Vojvodine za 3.000.000 evra.

Zbog toga je bio i samo jedan od nekolicine fudbalera koji je napustio kamp Srbije zbog povrede.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovih dana će Ivanović posetiti specijaliste kako bismo dobili okvirni rok dokle će trajati oporavak. U ovom trenutku to nije jasno, ali tek posle procene lekara ćemo moći da napravio plan za naredne dane, sedmice ili mesece. Nadamo se da ćemo brzo doći do rešenja i da će odsustvo biti kratkoročno“, rekao je Nil Haris, trener Milvola.

Mihailo je bio 11. pojačanje Milvola u letnjem prelaznom roku, a klub ga je najavio na zanimljiv način pred ponoć, na ćirilici i porukom: „Ne idi u krevet“.

„Kad se posmatra sa strane moglo bi da izgleda da je došlo do spora između reprezentacije Srbije i našeg kluba, ali to nije bio slučaj. FIFA pravila su takva da su nacionalni savezi uvek u prednosti u odnosi na klub, kad je reč o obavezama tokom reprezentativnih termina. Naš zadatak je bio da dokumentaciju dostavimo FSS i zato na njega nismo računali za utakmicu protiv Šefild Venzdeja. FSS je želeo lično da se uveri u stepen povrede, Mihailo je takođe želeo u Beograd, jer je velika čast kad dobijete poziv svoje zemlje. Za nas je važno što je otišao, a kad su se tamo uverili kakva povreda je u pitanju, pustili su ga da se vrati u Englesku i nastavi po ustaljenoj proceduri. Imamo dobre odnose sa FSS“, dodao je Haris.

BONUS VIDEO FK Crvena zvezda promocija igrača, Rade Krunić i Mitar Mrkela

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar