Foto: Printscreen Instagram mandinha_martinez_

Nije im baš ovo trebalo

Fudbalerima Argentine su uručene replike trofeja Svetskog prvenstva posle meča sa Panamom (2:0), a onda su „gaučosi“ i njehove izabranice pokazali da nisu videli nijedan jedini problem u ponašanju Emilijana Martineza.

Golman Argentine je po osvajanju nagrade za najboljeg golmana Mundijala u Kataru, pehar stavio na međunožje i time se rugao Francuzima koji su poraženi u finalu nakon penala.

PROČITAJTE JOŠ:

Taj potez izazvao je mnogo komentara i kontroverzi, a sada su žene fudbalera na čelu sa Mandijom Martinez, suprugom poznatog golmana, napravile skandalozan potez.

Njih pet su odlučile da repliku pehara Svetskog prvenstva takođe stave na međunožje i to pred 85.000 navijača, a te slike podeljene su na društvenim mrežama.

Proslava u Argentini će se nastaviti u utorak kada će šampioni sveta u još jednoj prijateljskoj utakmici ugostiti Kurasao u Santjago del Esteru.

Ostaje da se vidi da li će i tada biti neprimerenih poteza ili će slavlje proteći i nešto mirnijem tonu.

Inače, pored Mandije na slici se nalaze Hulija Akunja, Agustina Pecela, Gvadalupe Ramon i Roćija Rulji.

Što se Martineza tiče, on je rekao da se kaje zbog poteza koji je napravio nakon osvojenog Mundijala, ali novim skandalom je sve porekao.

„Uradio sam to i sa nagradom na Kopi, pa sam rekao da ću i na Svetskom prvenstvu. Da, nije to trebalo da uradim. To je jedina stvar sa Mundijala na koju nisam ponosan. To je bila glupost, ali uradio sam je i na Kopa Americi godinu ranije, kada sam takođe osvojio Zlatnu rukavicu za najboljeg golmana prvenstva Južne Amerike, a Argentina titulu. Prijatelj mi je pre ceremonije u Kataru rekao kako ne veruje da ću sada opet da uradim isto što sam tada uradio, ali nikad me nije bilo briga što radim i šta drugi govore. Posle svih kritika zbog toga što sam uradio i kada sam malo razmislio… Žao mi je i to je zaista jedino zbog čega se ne ponosim“, poručio je Martinez pre novog skandala.

BONUS VIDEO Ronaldu vikali „Mesi, Mesi“, on šutnuo flašu i umalo ponovo bacio traku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar