Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde još jednom je pokazao zbog čega ga godinama prati imidž plejboja i čoveka koji nema nameru da se smiri.

Blagoj Georgiev je ostavio poslednju suprugu Polinu posle samo godinu dana braka i uplovio je u vezu sa Marijom Obreikovom u vezu sa kojom je bio zajedno u „Survivoru“.

#related-news_0

Marija ima samo 21 godinu i 20 godina je mlađa od Georgieva, a sumnja se da su tamo uplovili u ljubavnu vezu koju su samo ozvaničili po dolasku u Bugarsku. Navodno su viđeni zajedno i to sa decom bivšeg fudbalera.

Blago je najpre bio oženjen sa Ruskinjom Esmer Omerovom sa kojom je dobio sina, a dvoje dece mu je rodila i bivša gimnastičarka Hristina Vitanova. Sa njom je „samo“ bio veren.

Od 2018. godine je bio sa Zlatkom Rajakovom sa kojom je takođe dobio sina, a onda je ostavio nju i naprasno oženio Polinu.

Georgiev je trebalo da bude veliko pojačanje Crvene zvezde u sezoni 2006/2007, a na 20 mečeva je postigao samo dva gola pre odlaska na pozajmicu u Duizburg. Igrao je još za Terek, Amkar, Rubin i Orenburg pre nego što je 2017. godine odlučio da je dosta i završio karijeru.

Na Instagramu ga prati nešto više od 200.000 ljudi i redovno objavljuje fotografije na kojima se vide njegove tetovaže i mišići koji su znatno veći od onih koje je imao tokom karijere.

BONUS VIDEO Fantastičan gol Pitera Olajinke, Zvezdinog velikog pojačanja