Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Španski mediji su pre mesec dana objavili da je Vinisijus Žunior dobio "Zlatnu loptu" i da će to samo biti objavljeno krajem oktobra. To se nije desilo.

Brazilac neće dobiti „Zlatnu loptu“ od „Frans fudbala“, a čitava delegacija Real Madrida otkazala je put u Pariz.

PROČITAJTE JOŠ

Vinisijus je bio glavni favorit, ali na kraju nije dobio prestižnu nagradu. Nije bilo dovoljno što je osvojio Ligu šampiona i Primeru. Nagrada će otići u ruke Rodrija.

Koliko je to potreslo „kraljeviće“ najbolje svedoči što su u poslednji čas otkazali put. Trudili su se organizatori najprestižnije fudbalske nagrade da ne objave konačan ishod, ali se ona pojavila.

Španski novinar Hose Luis Sančez koji radi za poznati „El Čiringito TV“ istakao je da je su čelnici Mančester sitija javili Florentinu Perezu, predsedniku Reala, da je Rodri zapravo dobitnik.

U Engleskoj su nekako uspeli da dođu do te informacije, pa su odlučili da je podele sa prijateljima iz Reala i tako je usledio bojkot „Zlatne lopte“.

Pereza je to lično pogodilo, a neki pretpostavljaju da je u pitanju nastavak loših odnosa između Reala i UEFA zbog Superlige. Naravno, to je nagađanje.

BONUS VIDEO Nova zvezda Reala uzela Zidanov broj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar