vazura
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbalski klub Partizan oglasio se povodom priče italijanskih medija da je Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, menadžer Dušana Vlahovića, i istakao da sa Danilom nikada nije bilo kontakta.

Špic Fjorentine je jedan od najtraženijih napadača na evropskom kontinentu i pre tri i po godine je iz Partizana u Firencu otišao za 1,95 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Danas vredi višestruko više, a sportski svet je uzburkala priča da je Danilo Vučić uticao na to da Vlahović odbije ponudu Fjorentine za produžetak ugovora.

Sada se o vezi mlađeg Vučića sa nekadašnjim fudbalerom crno-belih i sa klubom, oglasio i Partizan putem svog zvaničnog naloga na društvenim mrežama.

„Shodno napisima u pojedinim medijima i stavljanja u negativan kontekst, FK Partizan zvanično obaveštava javnost: Nikada nismo bili u kontaktu sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača, pa ni oko Dušana Vlahovića, kao ni bilo čega što se odnosi na FK Partizan“, navode iz Partizana.

Iz Humske se ograđuju zbog toga što je Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik crno-belih rekao da je cela generacija rođena 2000. godine, još pre šest godina potpisala za agenciju „International Sports Office“.

„Tokom 2015. godine dogodilo se da cela generaciju rođena 2000. godine, kojoj danas pripada i biser Dušan Vlahović, odlukom Miloša Vazure bude potpisana za menadžersku agenciju ‘International Sports Office’, u kojoj je radio i Danilo Vučić. Najveći problem je što je izvršni direktor ove agencije Darko Ristić, čiji je rođeni brat tadašnji trener Teleoptika i trener pomenute generacije, Milan Ristić. Dešava se da je rođeni brat direktora menadžerske agencije ujedno čovek koji trenira generaciju koja je cela potpisala za tu agenciju“, ispričao je Vuletić za Nova.rs.

BONUS VIDEO – Vuletić: Kako su prodati Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar