Foto:Oleg Jerković/Nova.rs/EPA-EFE/ANDREJ CUKIC/Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Italijanska "La Repubblica" objavila je priču o Dušanu Vlahoviću i agentima koji ga vode, što ima sličnosti sa pričom Vladimira Vuletića za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer je trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića“, piše italijanska „La Repubblica“.

Ovaj medij navodi da su Vlahovićevi agenti, među kojima je navodno i mladi Vučić, zaslužni što je mladi napadač odbio ponudu Fjorentine da produži ugovor.

Iz agencije koja zastupa Vlahovića za KRIK kažu da su neistiniti navodi italijanske štampe koji predsednikovog sina dovode u vezu sa fudbalerom, a iz kabineta predsednika ne isključuju tužbu protiv italijanskog lista.

„International Sports Office“ je agencija iz Beograda i njen direktor je Darko Ristić. Među agentima koji su zaduženi za Vlahovića, međutim, odnedavno se spominje i Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, piše ovaj italijanski list.

„Danilo Vučić jedan je od zastupnika napadača, a takođe i sin aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vučić je, između ostalog, dospeo u žižu javnosti zbog fotografije koja ga prikazuje u društvu osoba iz srpskog podzemlja, toliko da je njegov otac morao da interveniše u jeku predizborne kampanje“, pišu Italijani.

ŠTA SE DOGAĐA U PARTIZANU?

„Vazura je kumu za svadbu poklonio procenat od transfera igrača“

Vuletić za Nova.rs: BIA je naredila Partizanu da dovede igrača VIDEO

Italijani potvrdili Vuletićevu priču za Nova.rs o Danilu Vučiću i Vlahoviću

Sve što niste znali o muljanju Vazure u Partizanu

Inače, o prodaji Vlahovića iz Partizana je pre nekoliko dana govorio nekadašnji potpredsednik kluba iz Humske, Vladimir Vuletić, za Nova.rs.

„Tokom 2015. godine dogodilo se da cela generaciju rođena 2000. godine, kojoj danas pripada i biser Dušan Vlahović, odlukom Miloša Vazure bude potpisana za menadžersku agenciju „International Sports Office“, u kojoj je radio i Danilo Vučić. Najveći problem je što je izvršni direktor ove agencije Darko Ristić, čiji je rođeni brat tadašnji trener Teleoptika i trener pomenute generacije, Milan Ristić. Dešava se da je rođeni brat direktora menadžerske agencije ujedno čovek koji trenira generaciju koja je cela potpisala za tu agenciju“, priča Vuletić za Nova.rs.

On je govorio i o dokazima za to.

„Sve to je dozvolio Miloš Vazura i stavio potpis 2015. Sve ovo što govorim su kredibilne informacije. Ta agencija je bila poznata po tome što je za jako niske novce prodavala igrače Partizana, Dušan Vlahović je prodat za svega milion i po evra. Abubakar Oumaru je takođe bio klijent ove agencije i on je prodat za mizerne novce, i to nakon što nije želeo da igra, govoreći da je bolestan, da ne može da podnese dalju situaciju. Bili smo prinuđeni da prodamo ove igrače za neuporedivo manje i u lošijem trenutku nego što bi bio tržišni trenutak. Abubakar je prodat u zimskom prelaznom roku i sve to je sa pripadnicima ove agencije činio Miloš Vazura, koji je jedini imao pravo na prodaju igrača po našem internom ustrojstvu, što nije normalno“.

Večeras na sajtu Nova.rs bićete u prilici da čitate i o tome šta Vladimir Vuletić misli da li će Partizan osvojiti titulu, kao i odnosu crno-belih sa Crvenom zvezdom, a u četvrtak, 2. decembra, čeka vas priča o tome ko sve sada sedi u Skupštini FK Partizan.

BONUS VIDEO Vuletić: Kako su prodati Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare