Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Popunjavaju se rupe u timu.

Trener Partizana Igor Duljaj potvrdio je dolazak Ksandera Severine, krilnog ofanzivca iz Holandije u Humsku. Ostalo je još da se završe formalnosti, ali Severina, koji ima dvojno državljanstvo Holandije i Kursaa je održao reč i uskoro će se pridružiti crno-belima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Uvek više volim da pričam kada vidim igrača uživo i kad je stavljen paraf, ali generalno to je to što se njega tiče. Na radaru je već više od mesec dana i onda su krenuli pregovori“, rekao je Duljaj.

Objasnio je još nekoliko detalja u pregovorima sa 21-godišnjim fudbalerom koji je do sada imao iskustvu igranja samo u zemlji rođena. Nastupao je za mlađe generacije Sparte, Kvika, ADA, Den Haga i sada će u Partizan.

„Nije bilo lako dogovoriti se, tek se u poslednjih nekoliko dana sve iskristalisalo. Imao je i ponudu Herenvena, ali je nama dao reč i ispoštovao je. Vaspitan je momak, zahvalio se Herenvenu i rekao da je obećao Partizanu da će doći i tako je na kraju i bilo“.

Severina se ekipi neće pridružiti na pripremama u Sloveniji, već će to uraditi u Beogradu.

„Doći će do kraja nedelje, nema potrebe da se nešto brza i da dolazi ovde, pa ga tako očekujem na treningu u ponedeljak jer će ekipa imati slobodne dane po povratku u Beograd“.

Objasnio je šta Severina može da donese Partizanu.

„Ima 22 godine i to je ono što sam pričao više puta ranije da nastojimo da dovedemo igrače od kojih klub može da profitira kasnije. Primarna pozicija mu je desno u ofanzivi, može da igra i u sredini. Mlad je, najvažnije je da može da pomogne našem timu“.

Partizan još nije završio sa prelaznim rokom.

„Blizu smo još nekih pojačanja, neću da potenciram imena jer nije korektno i prema klubovima u kojima se nalaze. Trebalo bi da bude pojačanja i biće ih. Problem je što nisu tu od prvog dana, ali nema kukanja i traženja alibija. Moramo da se nosimo sa svime kako znamo i umemo, nije to nikakav problem“, zaključio je Duljaj.

BONUS VIDEO Svi golovi i asistencije Džuda Belingema u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar