Dragan Stojković Piksi ispred klupe Srbije
Foto: Powerpics / Alamy / Alamy / Profimedia

Fudbaleri Srbije završili su Evropsko prvenstvo eliminacijom već u grupnoj fazi, a od tada se ređaju kritike. Prvi na udaru je po pravilu Dragan Stojković Piksi.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Branko Strupar, nekadašnji reprezentativac Belgije i fudbaler Genka i Dinama iz Zagreba, analizirao je igru Srbije u Nemačkoj.

PROČITAJTE JOŠ

„Mi smo dostojanstveno istrpeli neuspeh na Euru. Srbi su išli s previsokim očekivanjima, a imali su tešku grupu. Što je najbolje, u prvoj utakmici i porazu nisu igrali loše protiv očajne Engleske. Gledao sam Srbiju na Euru i prvo što primećujem je da im ekipa izgleda posvađano na terenu“, počeo je Strupar za „Index.hr„.

Prisetio se i čuvene izjave Dušana Tadića nakon poraza od Engleske kada je istakao da je „najbolji i najspremniji fudbaler Srbije“.

„Onda ona Tadićeva izjava nakon što nije bio starter, da je on najbolji i mora igrati. Pa, moraš biti đon-obraz ako ne startuješ, a to kažeš. To ne bi rekli Ronaldo i Mesi u najboljim danima. Takve stvari ruše atmosferu u ekipi i timski duh. Nedopustivo je i ono što je napravio njihov golman Vanja Milinković-Savić, koji se usred Evra potukao u kafiću.“

Istakao je da mu je Piksi delovao mnogo čudno, ali da ne može da tvrdi da je bio pijan.

„Piksi je veliki egotrip, a nema kontrolu nad zvezdama. Čudno se ponašao u Nemačkoj, davao nesuvisle odgovore. Ne mogu tvrditi da je bio pijan, ali bio je jako čudan. Uglavnom, Srbi su šampioni proizvodnje nemira kada im mir najviše treba.“

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare