Dejan Stanković, FK Crvena zvezda
Dejan Stanković, FK Crvena zvezda; foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©oto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Voždovac na gostujućem terenu rezultatom 3:0 u 25. kolu Superlige Srbije, a nakon meča je Dejan Stanković, trener crveno-belih, bio zadovoljan partijom izabranika.

„Bili smo odlični. Znate i sami koliko se potroši i emotivno, i fizički, na jednoj utakmici kao što je derbi, i koliko je bilo važno da pobedimo u toj utakmici zbog svega“, počeo je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ

Vratio se i na najavu susreta.

„Nazvao sam derbi prvim poluvremenom, a ovo je bilo drugo poluvreme derbija, jer smo morali da potvrdimo taj brejk. Jedno teško gostovanje, gde su momci od prvog do devedesetog minuta stvarno odradili ogroman posao i pokazali da mogu, da žele i da hoće. Spremili su jednu lepu uvertiru za utakmicu u nedelju na našem stadionu, kada nam je i rođendan. Bilo bi lepo da se okupi cela crveno-bela familija i da se zagrlimo i proslavimo rođendan kako dolikuje“, počeo je Stanković.

Derbi je pokazao koliko svi u timu žele da Zvezde uspe, a pozvao je navijače i na meč sa Novim Pazarom.

„Voleo bih da podrška bude velika, jer je derbi bio dokaz jedne velike emocije i velike želje da uspemo i ponovo budemo prvi. Svi zajedno moramo da se skupimo, tako da očekujem da će doći veliki broj zvezdaša da nam pruži podršku“, završio je Stanković.

BONUS VIDEO Stanković i Stanojević – utisci posle derbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar