Dejan Stanković i Dušan Vlahović Foto: Starsport, Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Partije Dušana Vlahovića odmah po dolasku u Juventus postale su glavna tema u čitavom fudbalskom svetu, a o njima je govorio i trener Crvene zvezde, Dejan Stanković.

Šef struke crveno-belih je tokom konferencije za medije pred utakmicu svog tima i Čukaričkog, kojom će biti otvoren prolećni deo sezone, upitan da prokomentariše partije koje Vlahović pruža otkako je krajem januara zadužio opremu „stare dame“ iz Torina.

PROČITAJTE JOŠ...

Doskorašnji napadač Fjorentine postigao je dva gola na dve utakmice – prvo je u 13. minutu susreta protiv Verone pogodio mrežu nakon majstorske reakcije, a potom dva minuta pre kraja četvrtfinala Kupa Italije protiv Sasuola veoma lepim solo-prodorom i pametnim udarcem doneo prednost od 2:1 nateravši defanzivca rivala na autogol, što je bilo dovoljno za prolaz među četiri najbolja tima, gde će odmeriti snage sa Fjorentinom – očekivano, atmosfera je već dostigla taču usijanja, a iz Toskane stižu neke veoma uznemirujuće, ružne i gnusne reči.

O Vlahoviću govori čitava fudbalska planeta, pa je svoj stav izneo i trener crveno-belih.

Stanković je, na pitanje da prokomentariše igre Dušana Vlahovića, istakao da „nije ni vreme ni mesto“, ali je odmah potom dodao da „momak kao Duci zaslužuje da se o njemu govori“:

„Verujem da je napravio pravi potez što je otišao u Juventus. Njegova karijera je u ozbiljnom usponu, ono što sam čuo jeste da je neko ko ne odustaje, i mogu da kažem da mi je drago što ćemo u Kataru imati jednog ili dva špica kojima gol nije stran“, rekao je aludirajući na Vlahovića i Aleksandra Mitrovića.

BONUS VIDEO Tadić o Mitrovom golu, krađi vremena i nervozi Portugala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar