Dani Alveš
Foto: EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Za brazilskog fudbalera Danija Alveša nedavno je plaćena kaucija od milion evra, zbog čega je pušten iz zatvora nakon što je optužen i osuđen za silovanje.

Tokom sudskog procesa sva finansijska sredstva Brazilca su zamrznuta, a već danima se priča o tome ko mu je platio kauciju.

Pominjalo se da je to uradio Nejmar, zatim se pojavilo i ime Memfisa Depaja, ali to izgleda nije istina.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako piše španski “Mundo deportivo”, u pitanju je jedna medijska kuća u Brazilu, koja će u zamenu za ovu uslugu dobiti ekskluzivna prava na intervju sa 40-godišnjim Alvešom.

Pomenuti španski medij piše da je u pitanju veoma poznata medijska kuća, koja piše o bitnim ljudima iz Brazila, a intervju sa Alvešom je navodno već snimljen.

Po izlasku iz zatvora, Alveš je navodno napraivo kućnu žurku.

Međutim, čuveni desni bek je samo privremeno na slobodi. Posle uplaćene kaucije, španski sud mu je odobrio da bude van zatvora do donošenja pravosnažne odluke u procesu oko silovanja devojke u noćnom klubu.

Bivši reprezentativac Brazila je uhapšen nedugo posle Svetskog prvenstva u Kataru, a osuđen je na četiri i po godine zatvora.

Po izlasku iz zatvora, Alveš je morao da preda španski i brazilski pasoš, kako ne bi pobegao iz zemlje, a obavezan je da se svake nedelje javlja sudu u Barseloni.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar