Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa IMT-om u meču četvrtog kola Superlige u Zaječaru.

Bez golova bilo je na stadionu pod Kraljevicom, a ni jedni ni drugi nisu mogli da budu potpuno zadovoljni.

PROČITAJTE JOŠ:

„Prvo poluvreme nismo odigrali na nivou na kom smo očekivali. Drugo je bilo sasvim durgačije, osvežili smo ekipu, ubacili nove igrače. Oni su dali maksimum. Pritiskali smo IMT svim snagama. Pretili su nam kontaranapadima, bili smo spremninan to, imali smo svoje prilike, ali nismo ih iskoristili“, rekao je Branko Vukašinović, pomoćnik u stručnom štabu Partizana.

Aleksandar Jovanović je u 72. minutu odbranio zicer Krstića, dok je Lazar Konstantinov u 86. minutu glavom sa gol linije skinuo loptu Marija Jurčevića.

Ksander Severina je minut kasnije dao gol kroz noge Batisa i pored golmana Nemanje Belića, ali je on poništen zbog igranja rukom pre čitave te situacije iz koje je Severina pogodio mrežu.

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević, trener Partizana bio je besan, pa je u jednom trenutku „eksplodirao“ i isključen je u finišu utakmice. Zbog toga je meč kasnije za Arenu i komentarisao Vukašinović.

„Ovime bih završio da ne bih došao u iskušenje da ispričam ono što mi je na srcu, ali nije u redu. Ne samo detalji, čitav tok utakmice nije u redu. Ko zna da gleda – videće. Ali, u svakom slučaju čestitke IMT-u. To ne umanjuje njihov uspeh, uzeo je bod jednom velikom Partizanu. Nama preostaje da se konsolidujemo, idemo dalje, verujemo u sebe. Biće to dobro“, kazao je Vukašinović.

Partizan posle ovog remija, prvog u četiri odigrana meča u Superligi, ima deset bodova, koliko imaju i Crvena zvezda i Čukarički.

BONUS VIDEO: Gol Ajaksa protiv Herenvena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare