Foto: EPA-EFE/ADAM IHSE SWEDEN OUT

Fudbaleri mostarskog Veleža završili su evropsku priču za ovu sezonu već na samom startu, doživevši teški poraz od Inter Eskaldesa iz Andore u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Posle nerešenog rezultata 1:1 u prvoj utakmici na Grbavici u Sarajevu, Inter Eskaldes je u revanšu pobedio sa ubedljivih 5:1.

PROČITAJTE JOŠ

Uprkos dobrom početku utakmice i šansi da povedu iz penala u 39. minutu, Velež nije uspeo da realizuje prednost. Nermin Haskić je pogodio stativu, a situacija se dodatno pogoršala kada je Lopez postigao gol za Inter Eskaldes pet minuta kasnije. Lopez je ponovo zatresao mrežu Veleža u nadoknadi prvog poluvremena.

Mostarci su na početku drugog poluvremena uspeli da postignu gol nade preko rezervnog igrača Anta Oreča, ali je Inter Eskaldes četiri minuta kasnije postigao treći gol, nakon čega se igra Veleža raspala. Do kraja utakmice, ekipa iz Andore postigla je još dva gola, završivši meč rezultatom 5:1.

Ovim porazom, Velež je eliminisan iz daljeg takmičenja, dok će Inter Eskaldes u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv atinskog AEK-a.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar