Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Fudbaleri Aston Vile pobedili su Bajern iz Minhena u meču drugog kola Lige šampiona na svom terenu u sredu uveče sa 1:0.

Aston Vila je jedini gol dala u drugom poluvremenu, mada joj je i u prvom jedan poništen zbog ofsajda.

PROČITAJTE JOŠ:

Bajern je tako posle „gaženja“ Dinama iz Zagreba sa 9:2 u prvom kolu sada doživeo šamar otrežnjenja koji je prvi umalo servirao Pau Tores.

On je pobegao čuvarima u 22. minutu i pogodio mrežu, ali se VAR odmah aktivirao i utvrđeno je da je Tores bio u ofsajdu, pa mu je slavlje prekinuto.

Ipak, to se nije desilo u drugom poluvremenu kada je isti igrač poslao pas za kolumbijskog igrača Džona Durana u 79. minutu.

Lopta je krenula napred, Manuel Nojer je bio istrčao, Duran je to primetio i prvi došao do lopte, pa onda sa poveće udaljenosti poslao fantastičan lob pravo u mrežu Bajerna za 1:0.

Ispostavilo se da će to ostati konačan rezultat, mada je Duranov udarac bio tek jedan od tri ka golu bavarskog giganta, dok ih je Bajern imao 16.

Aston Vili je ovo druga pobeda u isto toliko mečeva pa je na šest bodova na tabeli Lige šampiona, dok je Bajern ostao na jednoj pobedi i tri boda.

Vila naredni meč igra protiv Bolonje 22. oktobra na svom terenu, dok će Bajern igrati protiv Barselone u gostima 23. oktobra.

BONUS VIDEO: Gol Bonifejsa za pobedu 4:3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar