Foto: Starsport

Adem Ljajić, fudbaler Novog Pazara, imao je u krvi 2,2 promila alkohola u momentu kada je izvršen alkotest, nakon što je krilni napadač napravio skandal ispred hotela "Holidej In" na Novom Beogradu.

„Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd će podneti krivičnu prijavu protiv A.Lj. (rođen 1991. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i mira koje je izvršio dana 18.05.2024. godine u ranim jutarnjim časovima na Novom Beogradu. Po prijavi građanina o remećenju javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli A.Lj, koji je vređao policijske službenike i ometao ih u izvršavanju službenih radnji. Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi, a okrivljeni će na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela biti saslušan u redovnom postupku“, piše u saopštenju Trećeg javnog tužilaštva.

Ademu Ljajiću, koji je napao recepcionara, određeno je zadržavanje do 48 časova po nalogu nadležnog tužilaštva i protiv njega će biti pokrenuta krivična prijava u redovnom postupku.

PROČITAJTE JOŠ

Ljajić je bio smešten u hotelu sa igračima u rukovođstvom fudbalskog kluba Novi Pazar.

Nekadašnji reprezentativac ga je uhvatio za kragnu i pretio mu batinama u vidno alkoholisanom stanju.

„Dolazi do znatnog narušavanja intelektualnih funkcija, a osoba gubi svaki osećaj sa samokritičnost i samokontrolu. Dolazi do mučnine, povraćanja i vrtoglavice, dok osoba postaje vremenski i prostorno dezorijentisana. Hod je nestabilan, vid je zamagljen, a moguć je i potpuni gubitak svesti“, objašnjenje je stanja „pijanstva“ u kome se našao Ljajić.

BONUS VIDEO Zagrevanje za EURO 2024, Zoran Filipović epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare