Miroslav Berić veruje da se sprema velika rekonstrukcija Partizana, u kojoj mesta neće biti za Ponitku, već su otišli Kaminski i Doužer, da li će i Naneli, Ponitka?

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Ostale su još jedna ili dve utakmice da Crvena zvezda i Partizan završe ovu sezonu. Crveno-beli u mnogo boljem raspoloženju, jer su osvojili i Kup Radivoja Koraća i ABA ligu, pa bi titulom Superlige zaokružili trofejnu priču.

S druge strane, Partizan ima sezonu za zaborav i u finalu KLS tek toliko može da nađe slabu utehu. Crno-beli su domaćini od 20 časova u Areni, u drugom meču finalne serije domaćeg prvenstva i pobedom bi izborili majstoricu (8. jun u crveno-belom „Pioniru“), dok bi Zvezda trijumfom došla do triple krune.

Kada se bude spustila zavesa, nema sumnje da će doći do velikih promena u Humskoj i da je pred Željkom Obradovićem i njegovim saradnicima leto puno obaveza.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da će biti velika rekonstrukcija u Partizanu. Dobar deo stranaca više neće biti tu. Kaminski je otišao, Doužer do Nove godine i posle toga su dve različite stvari. Što se Nanelija tiče, to je odluka Željka Obradovića, nema to veze sa disciplinom i ne bih sigurno rekao kako je završio svoje“, poručio je Mića Berić.

Proslavljeni reprezentativac veruje i da će Vanja Marinković zadužiti crno-belu opremu, kao i da Mateuša Ponitku nije pokazao da zaslužuje ostanak, a sve to vas čeka u videu na vrhu.

Crno-bele je zadesila i nesvakidašnja situacija da je Bruno Kaboklo svojevoljno napustio Partizan i zbog porodičnih problema otišao u SAD. Analizirao je Mića Berić i to, i naglasio šta mu posebno smeta i šta bi strogo zabranio današnjim košarkašima, sve to u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“.

Foto: nova.rs

Bilo je detaljne priče i o promenama kod večitih, ali i na evroligaškoj sceni, kao i ko bi od srpskih igrača mogao da ostane ili promeni sredinu. Dotakli smo se sudbine Nikole Milutinova i Filipa Petruševa u Olimpijakosu, dok je ostanak Marka Gudurića, koji nije teže povređen, u Fenerbahčeu vrlo izvestan, kao i Vladimira Lučića u Bajernu.

Ostaje upitnik oko Ognjena Dobrića i Virtusa, a kakvo pojačanje za crveno-bele bi bio Kodi Miler-Mekintajer i kakva je situacija na Malom Kalemegdanu pred još jedno leto i u smiraj sezone u kojoj mogu da osvoje tri trofeja?

Šta smo sve zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar