Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Bivši MVP Mundobasketa Riki Rubio je postao član Barselone. Prema navodima španske "Marke" ugovor je potpisan do kraja sezone.

Španski košarkaš je nedavno pojasnio da je počeo da trenira sa Barselonom i da se nalazi u poslednjem periodu rehabilitacije.

Katalonci su u poslednjem momentu uvrstili Rubija u sastav, jer je rok za registrovanje novih igrača u Evroligi isticao 7. februara.

PROČITAJTE JOŠ

Kako dodaju Španci, u ugovoru stoji klauzula da i klub i Rubio mogu u svakom trenutku da izađu iz ovog dogovora, te još nije sigurno da li će on zaigrati u dresu Barselone.

Rubio se vratio iz NBA lige zbog psiholoških problema. Tamo je raskinuo ugovor sa Klivlend Kavalirsima. Poslednju utakmicu je odigrao još u plej ofu prošle godine.

„Moj sledeći korak bio je da pitam Barselonu da li bih mogao da treniram sa njima, odmah su to prihvatili i prihvatili su da rade sa mnom, iako se to dešava usred sezone. Želim da se zahvalim svima na razumevanju i na tome što ste pokazali poštovanje i podršku u ovom procesu, hvala i što ste poštovali moju privatnost“, napisao je nedavno Rubio.


Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

BONUS VIDEO Novi tripl-dabl Nikole Jokića protiv Milvokija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar