Dubai, London, Pariz... Sve glasnije se priča o novim klubovima na elitnoj sceni

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

„Kao da neki čovek jednom kafiću donira 10-15.000 evra svakog meseca, jer mu je super tamo, a u tom kafiću ne sedi niko“. Ovako Predrag Drobnjak vidi situaciju finansijsku situaciju i poslovanje u evropskoj košarci, odnosno ako dođe do ubacivanja novih klubova u Evroligu.

Sve glasnije se priča da će uskoro i zvanično stići potvrda da će se Evroligi pridružiti tim iz Dubaija, koji je za ulazak spreman da plati 50 miliona evra kroz sponzorstva, a zauzvrat da dobije stalno mesto i organizaciju nekoliko fajnal forova.

PROČITAJTE JOŠ

Pored njih bi u priču trebalo da se uključi KK Pariz, kao još jedan veliki grad kojeg žele da vide u najjačem klupskom takmičenju, a slična tema je i u Londonu u centru pažnje. Čak su nemački mediji pisali nedavno da je Parizu obećano mesto u Evroligi sledeće sezone…

„Onda ne moraju da je zovu Evroliga, neka je zovu Svetska liga, Evropsko-arapska liga. To nije ulaganje, to je način da se potroši novac…“, rekao je Predrag Drobnjak iskreno šta misli o ubacivanju u Evroligu novih klubova van Starog kontinenta, gostujući u našem podcastu „Pick and roll“.

U vrhu teksta pogledajte šta su još naš domaćin Miroslav Mića Berić i veoma zanimljivi gost pričali.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

„Pick and roll“ svakog ponedeljka na Nova.rs

Sportski podcast kakav ste čekali je na Nova.rs. Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

„Pick and roll“ je košarkaški podcast posvećen svemu navedenom, a vaš domaćin je Miroslav Mića Berić, sa kojim ćemo se družiti do kraja ove sezone.

I ne samo on, već će mu društvo na Nova.rs praviti i brojni gosti, legende igre pod obručima. Sudar dva vaša omiljena kluba sada sa parketa širimo i u naš studio.

Kako su prošli večiti, šta su uradili srpski igrači, kako je protekao derbi kola, šta nas čeka u narednoj rundi… Sve to i još mnogo toga interesantnog vrteće se u podcastu na našem portalu svakog ponedeljka od 20 časova.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll – epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar