dominikanska republika
Foto: - / Huber images / Profimedia

Dominikanska Republika je nova najpoželjnija daleka destinacija.

Za sve one koji sanjaju o belom pesku, nepreglednim plažama i putovanju u pravi raj na zemlji, tu je Dominikana. A koliko novca koštaju paket-aranžmani za ovu egzotiku koja je, po svemu sudeći, potisnula Tajland kao najpoželjniju daleku destinaciju?

Preko agencije Rapsody Travel možete da za 1.540 evra odete u ovu zemlju. Cena je za sedam noćenja, a polazak je 26. avgusta. U cenu su uračunati avio-prevoz, aerodromske takse, transferi i sedam all inclusive noćenja u hotelu sa četiri zvezdice.

Za polazak 15. septembra, takođe u hotelu s četiri zvezdice, cena je 1.375 evra po osobi. U nju su uračunati avio-prevoz, aerodromske takse, transferi i sedam all inclusive noćenja.

U hotelu sa pet zvezdica preko iste agencije aranžman s polaskom 4. oktobra košta 1.240 evra po osobi. To je cena za avio-prevoz, aerodromske takse, transfere i sedam all inclusive noćenja.

Pročitajte još:

Preko agencije Travelland cena za devet dana, odnosno sedam noćenja je 1.180 evra po osobi. Usluga je all inclusive, a hotel je sa tri zvezdice. U cenu su uračunati i avio-prevoz i takse.

Za tačne termine polazaka najbolje je kontaktirati agenciju.

S druge strane, preko agencije Jungle Tribe možete da sami birate termin putovanja, broj noćenja i hotel.

Recimo, za termin 22. januara 2023. za devet noćenja cena je 1.370 evra. Za taj novac dobijate smeštaj, avio-karte i all inclusive uslugu.

Preko agencije Fliip travel možete u Dominikanu u decembru 2022. Cena za 11 noćenja u hotelu sa četiri zvezdice je 1.350 evra. Usluga je all inclusive, a u cenu su uračunati i avio-karte i transferi.

Preko agencije Manga Travel 12 dana, tj. 10 noćenja u Dominikani je 1.699 evra. U cenu ulaze avio-karta, transferi. Ovaj aranžman je malo durgačiji od ostalih jer se boravi na tri lokacije umesto na jednoj. Tako u cenu ulaze smeštaj u hotelu sa tri zvezdice (noćenje s doručkom) na dve lokacije u ovoj zemlji i smeštaj u hotelu sa četiri zvezdice po principu all inclusive na trećoj lokaciji.

BONUS VIDEO: Skrivena plaža u Meksiku

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram